ΒΟΗΘΕΙΑ

Ποιες είναι οι τεχνικές προϋποθέσεις για να παρακολουθήσω μια σειρά;

TAXYTHTA ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Η ελάχιστη ταχύτητα σύνδεσης στο Internet που απαιτείται είναι 2Μbps.

Η ταχύτητα αυτή είναι αρκετή για να παρακολουθείτε τις σειρές του ILOVETV με ικανοποιητική ποιότητα, όπως τις ταινίες που βλέπετε συνήθως από το video club της γειτονιάς σας. Σημειώστε ότι στην Ελλάδα, η πλειοψηφία των τυπικών πακέτων σύνδεσης που διατίθενται έχουν πραγματική ταχύτητα 2-6Mbps, ενώ η μέση ταχύτητα σύνδεσης είναι 4,7Mbps.

Ενδέχεται η ονομαστική ισχύς σύνδεσης στο Internet που έχετε να διαφέρει από την πραγματική. Συστήνουμε να κάνετε έναν έλεγχο μετρώντας την πραγματική απόδοση της σύνδεσης σας, χρησιμοποιώντας π.χ. το www.speedtest.net.

ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΝΔΕΣΗ

Με το ILOVETV, τη στιγμή που βλέπετε την εικόνα στην οθόνη σας, την ίδια στιγμή κατεβάζετε από το Internet το πακέτο δεδομένων. Αυτό ονομάζεται streaming. Το επεισόδιο που παρακολουθείτε δεν «κατεβαίνει» ολόκληρο στον υπολογιστή σας και δεν αποθηκεύεται κάπου. Πρέπει, λοιπόν, να έχετε σταθερή σύνδεση στο Internet προκειμένου να έχετε μια καλή οπτική εμπειρία.

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ (SOFTWARE)

Η υπηρεσία ILOVETV είναι συμβατή με όλα τα προγράμματα πλοήγησης στο διαδίκτυο (browsers). Φροντίστε να κρατάτε ενημερωμένο το λογισμικό του υπολογιστή σας (π.χ. Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome κλπ.) με την τελευταία επίσημη έκδοση.

Επίσης, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένα τα cookies και την JavaScript στο πρόγραμμα πλοήγησης (browser).

Τέλος, για καλύτερη θέαση, φροντίστε να έχετε εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του Adobe Flash Player plugin. Μπορείτε να ενημερώσετε την έκδοση του υπολογιστή σας πατώντας εδώ και να ενημερωθείτε για τις ελάχιστες προδιαγραφές των συσκευών εδώ .

Πώς μπορώ να συνδέσω τον υπολογιστή μου με την τηλεόραση;
Ποια είναι η ταχύτητα σύνδεσης που απαιτείται για να παρακολουθήσω αδιάλειπτα μια σειρά;
Πώς μπορώ να παρακολουθήσω το ILOVETV στην τηλεόρασή μου και να βλέπω σε ολόκληρη την οθόνη;
Μπορώ να χρησιμοποιήσω το ILOVETV σε 2 υπολογιστές;
Μπορώ να παρακολουθήσω το ILOVETV όταν ταξιδεύω;
Μπορώ να παρακολουθήσω το ILOVETV εκτός Ελλάδας;
Μπορώ να παρακολουθήσω το ILOVETV με ασύρματη σύνδεση στο Internet (Wi-Fi);